PRÉMIUM (hízott) KACSAMÁJ

BEVEZETŐ ÁRON, KISZÁLLÍTÁSSAL!

HÁZHOZ VISSZÜK

AZ ÉTTERMI MINŐSÉGET!


Lepje meg magát és szeretteit egy igazi ételkülönlegességgel, és élvezze a mennyei ízeket a saját otthonában! 

1 kg-os szeletelt

prémium minőségű

(hízott) kacsamáj

4 db prémium(hízott) kacsa comb

4 db prémium(hízott) kacsa szárnytő

 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS


most csak

12.990 Ft

Konyhakészen lefagyasztva, visszazárható alu-tasakban!

A házhozszállítást kizárólag Budapesten és közvetlen környékén tudjuk teljesíteni.

A csomagolt, konyhakész kacsamáj szeleteket és húsokat lefagyasztva, speciális hűtőautókkal szállítjuk az Ön által megadott címre.

CSAK KACSAMÁJAT SZERETNE?

Rendeljen külön!


1 kg-os SZELETELT KACSAMÁJ (hízott)

most csak

9.990 Ft

INGYEN SZÁLLÍTÁSSAL BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN!


1 kg-os EGÉSZ KACSAMÁJ (hízott)

most csak

7.990 Ft

KÉSZÍTSE EL ÁLMAI VACSORÁJÁT!

A tökéletes alapanyagot most mi biztosítjuk egy kiadós összeállításban (4-6 fő részére), amit most rendkívül kedvező áron rendelhet meg tőlünk akár INGYENES kiszállítással Budapesten és környékén. Bármilyen ételt is készít húskészítményeinkből, garantáljuk, hogy a végeredményben sem Ön, sem a vendégei nem fognak csalódni! Mintha csak étteremben fogyasztaná...

MILYEN MINŐSÉGRE SZÁMÍTHAT?


GYERMEKKORUNKAT IDÉZŐ ÍZVILÁG

Állatainkat a hizlalási időszakban szinte csak kukoricával etetjük, ettől lesz a húsuk összetétele és minősége is teljesen természetes, az ízük pedig mennyeien finom!

HIBERNÁLT FRISSESSÉG

Az IQ Freeze technológiánknak köszönhetően a húsokat és a kacsamáj szeleteket a vágás és tisztítás után villámgyorsan lefagyasztjuk, így megőrzik tökéletes frissességüket.

VISSZAZÁRHATÓ CSOMAGOLÁS

A húskészítményeinket visszazárható alumínium tasakokba csomagoljuk, így nem szükséges az egész kiszerelést egyszerre elkészítenie. A kívánt mennyiség felhasználása után fagyasztóban tovább tárolható a termék.

ÁLLATBARÁT TARTÁS

Kacsáinkat állatbarát körülmények között, a legmagasabb EU-s előírásoknak megfelelően neveljük. Felelős termelőként kíméletes tartási technológiákat alkalmazunk, és nem okozunk felesleges szenvedést állatainknak.

SZAKSZERŰ KISZÁLLÍTÁS

Egy percre sem hagyjuk magára a minőséget! A csomagolt, konyhakész húsokat és kacsamáj szeleteket lefagyasztva, professzionális hűtőautókkal szállítjuk az Ön által megadott címre.

AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL

10.000 Ft feletti vásárlás esetén Budapesten és közvetlen környékén a lakossági ügyfeleinknek ingyenesen szállítjuk termékünket, így most Ön is rendkívül kedvező áron juthat hozzá prémium minőségű húskészítményeinkhez.

MITŐL ANNYIRA FINOMAK A KACSAMÁJAINK?

Pecsenye kacsamáj vs. Hízott kacsamáj

A kereskedelmi forgalomban kétféle kacsamáj kapható: pecsenye kacsamáj és hízott kacsamáj. Az előbbi kisebb és kevésbé különleges ízvilágú májfajta, míg az utóbbi nagyobb, omlósabb és mennyeien finom. De mi okozza ezt a jelentős minőségi különbséget, ha mindkettő kacsából származik? A válasz egyszerű...

A szabad tartású kacsákat mindössze 6-7 hétig nevelik, és az esetek túlnyomó többségében kizárólag tápot és mesterségesen előállított ételt esznek. A boltok polcain ezeket hívják pecsenye kacsáknak.

Ezzel szemben a mi hízott kacsáinkat 9-11 hétig neveljük, és már ez idő alatt is sokkal nagyobb mennyiségben kapnak természetes darált terményt. De!


Ezután következik egy 2 -2,5 hetes etetési program, és emiatt alakul ki a legszembetűnőbb minőségi különbség a pecsenye és a hízott kacsafajta között. Ebben az időszakban ugyanis szinte csak kukoricával etetjük a hizlalni való kacsáinkat. Az intenzív etetés hatására annyira kitisztul az állatok szervezete, hogy a húsuk összetétele, minősége és íze is teljesen megváltozik. Olyannyira, hogy szinte össze sem lehet hasonlítani a szabad tartásúval.


Ezért lesz olyan különlegesség, mint a szarvasgomba vagy a kaviár.


Mivel nálunk Kiskunfélegyházán és környékén a napsütéses órák száma igen magas, ezért a gabonák, ill. zöldségfélék tápanyagtartalma és íze is kiemelkedő. Mi ezekkel a minőségi terményekkel etetjük állatainkat, ezért lesz ilyen különleges a kacsamájunk íze is.

KACSAMESÉK...

A hízott kacsa egyik legértékesebb része a mája, amit általában ünnepekkor vagy éttermekben fogyaszthatunk exkluzív fogások kiegészítőjeként. Egészen mostanáig, hiszen az elérhető ár nem vágyálom többé! Néhány kattintással most ön is rendkívül kedvező áron juthat hozzá a mennyei ízű kacsamájunkhoz. Miért érdemes megkóstolnia? Mert...

✅ Rendkívül finom és markáns íze van

✅ Omlós állagú

✅ Olcsóbb, mint a libamáj

✅ Kevés zsírt veszít a súlyából

✅ Értékes, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag táplálék: A-, B1-, B2-, B3-, B6-, B12-, D-, H-, K-vitamin, folsav, vas, króm, foszfor, cink, réz

RENDELJEN BEVEZETŐ ÁRON!

12.990 Ft/csomag

Mit tartalmaz a csomag?

1 kg szeletelt prémium hízott kacsamáj + 4 db prémium kacsa comb + 4 db prémium kacsa szárnytő

10.000 FT feletti vásárlás esetén INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL Budapesten és környékén!


A kiszerelésben található hústermékeket (kacsamáj, kacsa comb és kacsa szárnytő) külön-külön, vagy akár egyben is felhasználhatja. A megmaradt mennyiség a visszazárható csomagolásnak köszönhetően tovább tárolható fagyasztóban.